Rila Anggraeni, SE., M.M.

Data Diri

• Total Quality Management

S1 – Manajemen, Univeristas Brawijaya
S2 – Manajemen, Univeristas Brawijaya

• Ikatan Sarjana Ekonomi Indonesia (ISEI)
  • Anggraeni, Rila. (2022). Volatility Spillover In Stock Market, Foreign Exchange, And Bond Market In Asia. CRC Press.
  • Anggraeni, Rila. (2022). Does Green Advertising Matter To Purchase Intention?. Atlantis Press.
  • Anggraeni, Rila. (2022). Analysis Of Behavioral Intentions Of Health Protocol Discipline During The Covid-19 Pandemic Using Theory Of Planned Behavior (Tpb) And Health Belief Model (Hbm). APMBA (Asia Pacific Management and Business Application).
  • Anggraeni, Rila. (2022). To Pay Through The Nose? The Reasons For Millennials Willingness To Pay Premium For Green Products. Emerald Publishing Limited.
  • Anggraeni, Rila. (2022). Analisis Pemilihan Supplier Batu Bata Merah Dengan Metode Analytical Hierarchy Process (Ahp). Jurnal Kewirausahaan Dan Inovasi.
  • Anggraeni, Rila. (2022). Penerapan Statistical Quality Control Dalam Pengendalian Mutu Produksi Snack Eggroll. Jurnal Kewirausahaan Dan Inovasi.
  • Anggraeni, Rila. (2021). The Effect Of The Covid-19 Pandemic On Consumer Behaviors: A Study On Gen-Z In Indonesia. International Journal of Research in Business and Social Science (2147-4478).
  • Anggraeni, Rila. (2021). The Role Of Emotional Marketing And Utaut On Donation Intention Through Social Media. International Journal of Research in Business and Social Science (2147-4478).
  • Anggraeni, Rila. (2021). Examining Factors Influencing Consumers Intention And Usage Of Digital Banking: Evidence From Indonesian Digital Banking Customers. APMBA (Asia Pacific Management and Business Application).
  • Anggraeni, Rila. (2021). The Effect Of Brand Image, Brand Personality And Brand Awareness On Purchase Intention Of Local Fashion Brand “This Is April”. KINERJA.
  • Anggraeni, Rila. (2021). Bisnis Waralaba. Universitas Brawijaya Press.
  • Anggraeni, Rila. (2021). Metodologi Penelitian Pemasaran. Universitas Brawijaya Press.
  • Anggraeni, Rila. (2020). Strategy To Enhance Indonesia’S Leading Industrial Centers Competitiveness. Jurnal Aplikasi Manajemen.
  • Anggraeni, Rila. (2020). The Impact Of Theme Restaurant Servicescape On Consumer’S Value And Purchase Intention. Atlantis Press.
  • Anggraeni, Rila. (2020). Initial Identification For Development Value Co-Creation Triadic Business Model Innovation: The Case Of Malang Coffee Industry. Jurnal Aplikasi Manajemen.
  • Anggraeni, Rila. (2020). Entrepreneurial Marketing. Universitas Brawijaya Press.
  • Anggraeni, Rila. (2020). Is The Loyalty Program Effective In Creating Loyalty Program Satisfaction And Store Loyalty? An Evidence From Indonesia Retail Industry. Jurnal Aplikasi Manajemen.
  • Anggraeni, Rila. (2019). Enhancing The Revisit Intention Of Nature-Based Tourism In Indonesia: The Role Of Memorable Tourism Experience And Satisfaction. Management and Business Research Quarterly.
  • Anggraeni, Rila. (2019). Indonesia Cultural Tourism Destination Equity: The Case Of Garuda Wisnu Kencana Cultural Park, Bali. JBFEM.
  • Anggraeni, Rila. (2015). Pengaruh Persepsi Kemudahan Penggunaan Dan Persepsi Kegunaan Terhadap Niat Untuk Menggunakan Dan Penggunaan Aktual Layanan Jejaring Sosial Berbasis Lokasi (Studi pada Mahasiswa Fakultas Ekonomi dan Bisnis Universitas Brawijaya Malang) (Ekonomi Bisnis, 20, 2015).
  • Lihat publikasi selengkapnya di sini.